Top cikkek

Legfrissebb cikkek

Nem kell szakképesítéssel rendelkeznie az ételeket készítőnek

A Magyar Közlöny 190. számában megjelent az egyes ipari és kereskedelmi tevékenységek gyakorlásához szükséges képesítésekről, valamint egyes műszaki szabályozási tárgyú miniszteri rendeletek módosításáról szóló 34/2021. (VII. 26.) ITM rendelet módosításáról szóló 51/2021. (X. 12.) ITM rendelet.

1 | 2021. október 20.
PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG - Élelmiszeripari üzemek komplex fejlesztésére (VP3-4.2.1-4.2.2-2-21).

Vissza nem térítendő pályázati lehetőség az Élelmiszeripari üzemek komplex fejlesztésére (VP3-4.2.1-4.2.2-2-21). A Felhívás keretében a TEÁOR 10 és 11 besorolás szerinti tevékenységekhez kapcsolódó, élelmiszeripari feldolgozást szolgáló projektek támogathatóak.

0 | 2021. augusztus 26.
Egészséges táplálkozással önmagunkért és a környezetünkért is.

A magyar emberek 35%-a fogyaszt naponta legalább egyszer zöldséget, 28%-a gyümölcsöt. A legideálisabb az lenne, ha minden étkezésnél fogyasztanánk zöldséget vagy gyümölcsöt.

2 | 2021. június 09.
Segítség a vendéglátásnak: veszélyhelyzeti katamentesség márciusban

Eddig a katásokra semmilyen mentesítési szabály nem vonatkozott az adófizetéssel kapcsolatban.

1 | 2021. március 12.
Újraindítási csomagot jelentett be a főváros a vendéglátósok számára, előre utalja a bértámogatást az állam

Elengedi a terasz- és a helyiségbérleteket, új áruszállítási pontokat alakít ki a főváros, február végéig egy összegben kifizeti a bértámogatást az állam.

3 | 2021. február 10.
Zöldítő vendéglátóhelyeket keres és díjaz 800 ezres csomaggal a Felelős Gasztrohős Alapítvány és a NetPincér

Az elbírálás szempontjai között a környezetvédelem, az innováció és a társadalmi felelősségvállalás is szerepel.

0 | 2021. február 08.
Magyar tájfajta bioparadicsomok a Highlights of Hungary jelöltjei között

Az ÖMKI tájfajta paradicsom kísérleteinek célja, hogy az ökológiai termesztésre legalkalmasabb tájfajták újra elterjedjenek a kertekben és az éttermekben is.

1 | 2021. február 04.
Vendéglátós tüntetés, a korlátozás ellenére újranyitó üzletek

Megelégelte a koronavírus-járvány miatt elhúzódó zárvatartást a magyar vendéglátósok egy része.

1 | 2021. január 24.
A koronavírus okozta, a budapesti vendéglátás szenvedi - mit gondol a szakma?

Budapest vendéglátói szakmájának szereplőit szólaltak meg a kultikus fővárosi szolgáltatószektor kihívásairól, reményeiről és helyzetéről beszélve.

1 | 2021. január 11.
December, a bejgli hava: utánanéztünk a versenynek, a minőségnek és az eredetnek

Decemberben elérkezik a bejgli szezonja. Hagyományosan dióval vagy mákkal szokás tölteni az ünnepi tésztát. A karácsonyi desszertet többféle töltelékkel is el lehet készíteni.

3 | 2020. december 13.
  1 2 3 4 5
Kövess minket!
f tw
Iratkozz fel hírlevelünkre!


Vendéglátásra specializálodott aprohirdetési portál
Top 10