Decemberben elérkezik a bejgli szezonja. Hagyományosan dióval vagy mákkal szokás tölteni az ünnepi tésztát. A karácsonyi desszertet többféle töltelékkel is el lehet készíteni.
Mára már természetes tevékenységgé vált a fűszerezés, ami elhagyhatatlan lételeme az ételeinknek. Azonban ne felejtsük el, hogy az sem mindegy, miket, mennyit és hogyan használunk.
A Macaron Akadémia a süteménykészítés online oktatásával segít az érdeklődőknek elsajátítani a francia eredetű édesség tökéletes megvalósításának folyamatát.
Élénk színű szalámiszeletek és vékonyan kunkorodó sonkaforgácsok mellett beszélgetve tudtuk meg, hogyan készülnek az emuhús termékek a Bodrogzugban. A Bellemu tulajdonosaival a SIRHA 2020 Horeca szakkiállításon találkoztunk.
Tanulj, fejlődj! – Nagykép a gasztronómiáról címmel indít kampányt a Piqniq Budapest és a Mastercard.
A vendéglátásban uralkodó ruházati trendekről, minőségről, múltról és jövőről feltett kérdéseinkre a Kávai Design alapítója, Kávai Rita válaszolt.
Füstölt áruk és magyar ízek a budapesti Vajdahunyad várban szeptember utolsó hétvégéjén.
Kávéházi hangulatok néven indítunk sorozatot a Gasztroapró blogon, ahol a kávés múltidézéstől kezdve a minőségi kávékészítés fogásain át a híres kávéházak történetéig írunk cikkeket. Ennek első része a budapesti New York kávéház sztorija.
A legolvasottabb anyagaink között szerepelnek az étteremnyitással kapcsolatos információkról megírt cikkeink. Tovább folytatjuk a sorozatot, ezért megkerestük a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakértőit, hogy válaszoljanak a kérdéseinkre.
A szervezők prémium borokkal és pezsgőkkel, csúcsgasztronómiával, kényelmes pihenőszigetekkel és lounge hangulattal várják az érdeklődőket.