Top cikkek

Legfrissebb cikkek

Fűszerhasználat a gasztronómiában - a szakértő válaszolt

​Mára már természetes tevékenységgé vált a fűszerezés, ami elhagyhatatlan lételeme az ételeinknek. Azonban ne felejtsük el, hogy az sem mindegy, miket, mennyit és hogyan használunk.

3 | 2020. november 24.
Franciaországból tanítja a tökéletes sütemény készítését a Macaron Akadémia magyar alapítója

A Macaron Akadémia a süteménykészítés online oktatásával segít az érdeklődőknek elsajátítani a francia eredetű édesség tökéletes megvalósításának folyamatát.

4 | 2020. október 29.
Emulakoma és gasztroturizmus Vissen: az egész országba jut a különleges húsból

Élénk színű szalámiszeletek és vékonyan kunkorodó sonkaforgácsok mellett beszélgetve tudtuk meg, hogyan készülnek az emuhús termékek a Bodrogzugban. A Bellemu tulajdonosaival a SIRHA 2020 Horeca szakkiállításon találkoztunk.

3 | 2020. október 22.
25 gasztrotémát dolgoz fel a Piqniq Budapest online kampánya

Tanulj, fejlődj! – Nagykép a gasztronómiáról címmel indít kampányt a Piqniq Budapest és a Mastercard.

2 | 2020. október 16.
Vendéglátós munkaruházat mesterfokon - Kávai Rita válaszolt

A vendéglátásban uralkodó ruházati trendekről, minőségről, múltról és jövőről feltett kérdéseinkre a Kávai Design alapítója, Kávai Rita válaszolt.

5 | 2020. október 07.
Egy füst alatt: Magyar Ízek Őszi Vására a Vajdahunyad várban

Füstölt áruk és magyar ízek a budapesti Vajdahunyad várban szeptember utolsó hétvégéjén.

1 | 2020. szeptember 26.
Ragyogó múlt és dicső jelen: a budapesti New York kávéház

Kávéházi hangulatok néven indítunk sorozatot a Gasztroapró blogon, ahol a kávés múltidézéstől kezdve a minőségi kávékészítés fogásain át a híres kávéházak történetéig írunk cikkeket. Ennek első része a budapesti New York kávéház sztorija.

4 | 2020. szeptember 23.
Mi kell egy étterem megnyitásához? 4. rész - Nébih, törvények, rendeletek

A legolvasottabb anyagaink között szerepelnek az étteremnyitással kapcsolatos információkról megírt cikkeink. Tovább folytatjuk a sorozatot, ezért megkerestük a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakértőit, hogy válaszoljanak a kérdéseinkre.

2 | 2020. szeptember 12.
A várban várja az ínyenceket a Budapest Borfesztivál Limited

A szervezők prémium borokkal és pezsgőkkel, csúcsgasztronómiával, kényelmes pihenőszigetekkel és lounge hangulattal várják az érdeklődőket.

1 | 2020. augusztus 31.
Üzleti reggeli: mirelit és borászat Albertirsán

Gasztronómiai cégek részvételével rendez Üzleti reggelit a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Pest Megyei Kereskedők, Vendéglátók és Szolgáltatók Szövetsége.

1 | 2020. augusztus 26.
1 2 3 4 5
Kövess minket!
f tw
Iratkozz fel hírlevelünkre!


Vendéglátásra specializálodott aprohirdetési portál
Top 10