Top cikkek

Legfrissebb cikkek

Süllyed a vendéglátás hajója, de mi még zenélünk

Rég nem látott kihívások elé állítja a vendéglátást a COVID-19, vagyis a koronavírus-járvány. A szakma kevés információt és még kevesebb segítséget kap.

2 | 2020. március 20.
Közel 5 milliárdos támogatás jut a magyar borok népszerűsítésére

Megnyílnak a magyar borok értékesítését segítő pályázati lehetőségek.

0 | 2020. március 14.
Miért jó, ha több sertéshús kerül a magyar asztalokra?

Ismét sertéshús fogyasztásösztönző kampányt indított az Agrárminisztérium, az Agrármarketing Centrum, a Vágóállat és Hús Szakmaközi Szervezet és Terméktanács, illetve a Magyar Húsiparosok Szövetsége.

3 | 2020. március 06.
Újabb Piqniq Budapest esemény: ezúttal a gasztromédia és az újságírás kerül terítékre

Média és újságírás a gasztronómia területén címmel szervez előadást és szakmai kerekasztal beszélgetést a Piqniq Budapest.

2 | 2020. február 20.
Lila paradicsom nyerte az idei Fruit Logistica Innovációs Nagydíját

A Syngenta új, lila YOOM™ paradicsoma aranyérmet nyert innovációs kategóriában a berlini Fruit Logistica kiállításon.

1 | 2020. február 11.
Ez történt a Sirha Budapest 2020 szakkiállításon

Véget ért a 2020-as Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítás. A két évvel ezelőttinél 12 százalékkal több látogató érkezett a szakkiállításra február 4-6. között.

5 | 2020. február 07.
Szakácsverseny, gasztronómia és élelmiszeripar a Sirha Budapest 2020-as szakkiállításán

Negyedik alkalommal gyűlik össze az élelmiszeripar, pék- és cukrászipar, szálloda- és vendéglátóipar, csomagolóipar és gasztronómia szakmája a régió legjelentősebb fórumán.

4 | 2020. február 03.
Speciális és ingyenes szakmai kiadványok az élelmiszeripar szereplőinek

A laktózmentes élelmiszerek, a hűtési lánc, és az élelmiszer-választást befolyásoló tényezők témájában állítottak össze köteteket a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szakértői.

2 | 2020. február 01.
Újraosztották a bormarketing feladatokat

A magyar borok még erősebb részévé válhatnak Magyarország turisztikai márkájának, és fellendülhet a borturizmus.

1 | 2020. január 14.
15 ezer helyett 50 liter víz kell 1 kilogramm marhahús előállításához

Több valótlan állítás terjed a köztudatban a húsmarhatenyésztést és a marhahúsfogyasztást illetően.

3 | 2020. január 08.
1 2 3 4 5

Legfrissebb hirdetések

2020. augusztus 11. | Grodovszky Mihály | Ráckeve
A képen látható ipari pohár mosogató gép eladó hibátlan új szerű ‼️...
150 000 Ft
2020. augusztus 11. | Koltai Péter | VI. kerület
Eladó a képen látható rozsdamentes éttermi polc.Érdemes a többi hirdetést is megtekinteni...
29 000 Ft
2020. augusztus 11. | Szekeres Szilárd | Keszthely
Szervizünk által átnézett és kipróbált mosogató gép!Gyártási idő: 2017.07.31!!!Edzett üvegből készült UNIKO-MID érintőképernyő, rendkívül megbízható és tetszető...
225 000 Ft
2020. augusztus 11. | Tamas | Ráckeve
Eladó képen látható éttermi Gepek garanciával 6 rózsás Elekthermax gaztuzhely: 190.000 FtFritoz 20 l gàzos : 170.000 FtFritoz 2x12 l gàzos : 180.000 Ft Elekther...
70 000 Ft
2020. augusztus 11. | Silver Ingatlaniroda | IX. kerület
Eladó az Erkel utcában, a Ráday utca közelében egy 97 nm-es fél szuterén, közepes állapotú ingatlan.Az üzlethelyiségnek négy nagy ablaka van, ezáltal világos.A ...
19 900 000 Ft
Kövess minket!
f tw
Iratkozz fel hírlevelünkre!


Vendéglátásra specializálodott aprohirdetési portál
Top 10