Top cikkek

Legfrissebb cikkek

Süllyed a vendéglátás hajója, de mi még zenélünk

Rég nem látott kihívások elé állítja a vendéglátást a COVID-19, vagyis a koronavírus-járvány. A szakma kevés információt és még kevesebb segítséget kap.

2 | 2020. március 20.
Közel 5 milliárdos támogatás jut a magyar borok népszerűsítésére

Megnyílnak a magyar borok értékesítését segítő pályázati lehetőségek.

0 | 2020. március 14.
Miért jó, ha több sertéshús kerül a magyar asztalokra?

Ismét sertéshús fogyasztásösztönző kampányt indított az Agrárminisztérium, az Agrármarketing Centrum, a Vágóállat és Hús Szakmaközi Szervezet és Terméktanács, illetve a Magyar Húsiparosok Szövetsége.

3 | 2020. március 06.
Újabb Piqniq Budapest esemény: ezúttal a gasztromédia és az újságírás kerül terítékre

Média és újságírás a gasztronómia területén címmel szervez előadást és szakmai kerekasztal beszélgetést a Piqniq Budapest.

2 | 2020. február 20.
Lila paradicsom nyerte az idei Fruit Logistica Innovációs Nagydíját

A Syngenta új, lila YOOM™ paradicsoma aranyérmet nyert innovációs kategóriában a berlini Fruit Logistica kiállításon.

1 | 2020. február 11.
Ez történt a Sirha Budapest 2020 szakkiállításon

Véget ért a 2020-as Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítás. A két évvel ezelőttinél 12 százalékkal több látogató érkezett a szakkiállításra február 4-6. között.

5 | 2020. február 07.
Szakácsverseny, gasztronómia és élelmiszeripar a Sirha Budapest 2020-as szakkiállításán

Negyedik alkalommal gyűlik össze az élelmiszeripar, pék- és cukrászipar, szálloda- és vendéglátóipar, csomagolóipar és gasztronómia szakmája a régió legjelentősebb fórumán.

4 | 2020. február 03.
Speciális és ingyenes szakmai kiadványok az élelmiszeripar szereplőinek

A laktózmentes élelmiszerek, a hűtési lánc, és az élelmiszer-választást befolyásoló tényezők témájában állítottak össze köteteket a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szakértői.

2 | 2020. február 01.
Újraosztották a bormarketing feladatokat

A magyar borok még erősebb részévé válhatnak Magyarország turisztikai márkájának, és fellendülhet a borturizmus.

1 | 2020. január 14.
15 ezer helyett 50 liter víz kell 1 kilogramm marhahús előállításához

Több valótlan állítás terjed a köztudatban a húsmarhatenyésztést és a marhahúsfogyasztást illetően.

3 | 2020. január 08.
1 2 3 4 5

Legfrissebb hirdetések

2020. augusztus 13. | Dömös László Krisztián EV | Sárvár
Kicsit nagy lett ahova szántuk ezért eladnám vagy cserélném háttérhűtőre.236x90 és 85 magas87.000ft annak aki a leghamarabb elviszi, mivel kell a hely.Szállítás...
87 000 Ft
2020. augusztus 13. | Kajli Gábor | Monor
Eladó a képen látható rozsdamentes elszívó ernyő.Érdemes megnézni a többi meghirdetett termékemet 160 x 90 x 45 cm magasÁra: 159.000 Ft Helyett 149.000 FtÉrd: ...
149 000 Ft
2020. augusztus 13. | Kajli Gábor | Monor
Eladó a képen látható rozsdamentes billenő üst.60 literes, 380 v üzemel.Mérete: 80 x 70 cm, 90 cm magasÉrdemes megnézni a többi meghirdetett termékemet is.g-gas...
179 000 Ft
2020. augusztus 13. | Kajli Gábor | Monor
Eladó a képen látható salátás hűtő, pizza feltét hűtő badellákkal együtt.Érdemes megnézni a többi meghirdetett termékemet 203 x 40 x 30 cm magasÁra: 135.000 Ft...
135 000 Ft
2020. augusztus 13. | Kajli Gábor | Monor
Eladó a képen látható rozsdamentes polcrendszer.Érdemes megnézni a többi meghirdetett termékemet 180 x 60 x 33 cm magasÁra: 79.000 FtÉrd: 06203573776...
79 000 Ft
Kövess minket!
f tw
Iratkozz fel hírlevelünkre!


Vendéglátásra specializálodott aprohirdetési portál
Top 10