Részletek
percen belül. A sokkfagyasztási eljárás során a termék hőmérséklete +90°C-ról -18°C-ra esik 240 percen belül. A baktériumoknak ideális hőtartományból való lehűlés így olyan gyorsan megy végbe, hogy az meggátolja a baktériumok elszaporodását. A gyorsan lehűtött étel sokáig friss marad és biztonságosan tárolható. Kifejezetten ajánljuk őket éttermeknek, szállodáknak, és egyéb nagykonyhai felhasználás céljából.Termékjellemzők :
Ipari, nagykonyhai sokkoló hűtő
Ferrara cool gyártmány, rozsdamentes acélból.
Hűtési tartomány: -35°C ... +3°C.
Sokkhűtés időtartama: max. 12 kg, +90°C-ról +3°C-ra 90 perc alatt.
Sokkfagyasztás időtartama: max. 7,5 kg, +90°C-ról -18°C-ra 240 perc alatt.
Tálcakapacitás: 3× GN1/1 (a tálca nem alaptartozék!)
Intelligens EVCO multifunkciós vezérlés, érintőképernyő.
Professzionális hőszigetelő termosztát HACCP funkciókkal.
Alacsony zajszintű ventilátor motor.
Automatikus leolvasztó rendszer.
Rozsdamentes acél tartókonzolok (GN1/1)
Levehető ajtótömítés.
Redőnypaneles ablak a légáramláshoz.
Falakba épített polctartók.
Szigetelés vastagsága: 70 mm.
Kompresszor: Embraco.
Ventillációs hűtés.
Állítható lábak.
Öncsukódó ajtók.
Lekerekített belső sarkok.
Vendéglátóipari felhasználásra
Modell: BCF12
Méretek(mm): 710x700x560 cm
Kapacitás(kg): 12
Teljesítmény: 600 W
Hűtőközeg: R404A
Hűtési tartomány: -35°C ... +3°C
Sokkhűtés időtartama: max. 12 kg, +90°C-ról +3°C-ra 90 perc alatt
Sokkfagyasztás időtartama: max. 7,5 kg, +90°C-ról -18°C-ra 240 perc alatt
Tálcaméret: GN1/1
Tálcakapacitás: 3 db