Barion Pixel

Gyakran Ismételt Kérdések

Lemondás

Weboldalunkon álltal biztosított minden anyag "Úgy ahogy van" módon van közzétéve. Honlapunk semmilyen garanciát nem vállal és ezennel lemond és tagad minden jótállást. Továbbá honlapunk nem garantál semmilyen pontosságot, várható eredményeket vagy megbízhatóságot a honlapon található anayagokra vagy bármely más külső honlapon található anyagra amely erre a honlapra utal vagy ide mutató linket tartalmaz.

Használati engedély

Ideigelenes, személyes, nem kereskedelemi felhasználás esetén engedélyezzük egy másolat letöltését a honlapon található anyagokból (információ vagy szoftver) azok kizárólagos átmeneti megtekintésére. Ez egy engedély megadás nem pedig a tulajdonjog átruházása. Továbbá ezen licensz/engedély tiltja az alábbiakat:

 • Anyagok módosítását vagy másolását.
 • Az anyagok kereskedelmi célú, vagy nyílvánosság előtt való bemutatásra történő (kereskedelemi vagy nem kereskedelmi célú) bármilyen jellegű használatát.
Korlátozás

Honlapunk nem garantálja az oldalon a felhasználók álltal közzétett hirdetések vagy az azokban megjelenő adatok, képek aktualitását, helyességét, azok pontosságát, továbbá azokért, illetve egyéb esetleg megtévesztő vagy félrevezető hirdetésekért felelősséget nem vállal.

Hogyan adhatok fel hirdetést?

A hirdetésfeladás lépései:

 1. Regisztráció
  Hirdetés feladásához regisztrálni kötelező. A regisztráció ingyenes.
 2. Belépés
  Belépést követően a jobb oldalon található menüpontok használatával adhat fel új hirdetést vagy menedzselheti korábbi hirdetéseit.
 3. Hirdetés feladása
  A hirdetés feladás űrlapot kitöltve, majd a Feladás gombra kattintva adhatja fel hirdetését.

  A hirdetések feladása INGYENES!
Mennyi ideig érvényesek a hirdetések?

A hirdetések a feladás időpontjától számított 30 napig érvényesek. Ezt követően archiválódnak. A hirdetések érvényessége 30 nappal hosszabbítható, több alkalommal is. Hosszabbításkor a hirdetés lejártától számítva hosszabbodik az érvényesség.

Hirdetési kézikönyv avagy a hirdetés feladás szabályai

Hirdetési kézikönyv

A hirdetési kézikönyv útmutatót ad arra, hogy hogyan kell helyesen feladni a hirdetést.
Az alábbi pontok betartása kötelező.

 • A hirdetésben nem szerepelhet link.
 • Kizárólag egyszer lehet megosztani a hirdetést a hirdetés érvényességének ideje alatt. Nem lehet más szövegezéssel, esetleg másik kategóriába feltölteni ugyanazt a hirdetést.
 • A megfelelő kategóriába kell a hirdetést feladni.
 • A túlzott írásjelek, karakterek használata tilos. 

A hibásan feltöltött hirdetéseket nem áll módunkban megjeleníteni. A hirdetéseket folyamatosan ellenőrizzük, emiatt a hibás hirdetéseket inaktívvá tesszük vagy utólag javítjuk (ebben az esetben egy emailt küldünk a feladónak)

Helyes hirdetési forma

Hirdetési cím: A termék pontos neve és állapota
Irányár: Kötelező megadni (Alkuképes?)
Hirdetés szövege: Az eladni kívánt termék részletes leírása. Amit érdemes, hogy tartalmazzon a szöveg: Használt vagy új termék, milyen állapotban van, termék méretei, szállítási és átvételi lehetőségek.
Megfelelő kategória és alkategória kiválasztás
Kép: Jó minőségű kép feltöltése (JPG, PNG, GIF formátumban)
A hirdető pontos adatainak megadása.

Illegális tartalmú/ szexuális/ félelemkeltő/ erőszakos, személyes vagy közbiztonságot, környezetet, természetet károsító, veszélyeztető magatartásra ösztönző tartalmat megosztani tilos