Barion Pixel

Gyakran Ismételt Kérdések

Lemondás

Weboldalunkon álltal biztosított minden anyag direkt, közvetlen módon van közzétéve. Honlapunk semmilyen garanciát nem vállal és ezennel lemond és tagad minden jótállást. Továbbá honlapunk nem garantál semmilyen pontosságot, várható eredményeket, vagy megbízhatóságot a honlapon található anyagokra, vagy bármely más külső honlapon található anyagra, amely erre a honlapra utal, vagy ide mutató linket tartalmaz.

Használati engedély

Ideigelenes, személyes, nem kereskedelemi felhasználás esetén engedélyezzük egy másolat letöltését a honlapon található anyagokból (információ, vagy szoftver) azok kizárólagos átmeneti megtekintésére. Ez egy engedély megadás nem pedig a tulajdonjog átruházása.

Továbbá ezen licensz/engedély tiltja az alábbiakat:

 • Anyagok módosítását, vagy másolását.
 • Az anyagok kereskedelmi célú, vagy nyílvánosság előtt való bemutatásra történő (kereskedelemi, vagy nem kereskedelmi célú) bármilyen jellegű használatát.
Korlátozás

Honlapunk nem garantálja az oldalon, a felhasználók által közzétett hirdetések, vagy az azokban megjelenő adatok eredetiségét, hitelességét, állapotát, a képek aktualitását, valódiságát, helyességét, azok pontosságát, továbbá azokért, illetve egyéb esetleg megtévesztő, vagy félrevezető hirdetésekért felelősséget nem vállal!

Hogyan adhatok fel hirdetést?


A hirdetésfeladás lépései:

 1. Regisztráció: Hirdetés feladásához kötelező a regisztráció ». A regisztráció ingyenes!
   
 2. Belépés: Belépést »  követően a jobb oldalon található menüpontok használatával adhat fel új hirdetést, vagy szerkesztheti a korábbi hirdetéseit, illetve a saját adatait.
   
 3. Hirdetés feladása: A hirdetés feladás űrlapot kitöltve, majd a Feladás gombra kattintva adhatja fel hirdetését.

  A hirdetések feladása INGYENES!
Mennyi ideig érvényesek a hirdetések?

A hirdetések a feladás időpontjától számított 30 napig érvényesek. Ezt követően archiválódnak. A hirdetések érvényessége 30 nappal hosszabbítható, több alkalommal is. Hosszabbításkor a hirdetés lejártától számítva hosszabbodik az érvényesség.

Hirdetési kézikönyv avagy a hirdetés feladás szabályai


Hirdetési kézikönyv

A hirdetési kézikönyv útmutatót ad arra, hogy hogyan kell helyesen feladni a hirdetést.

Az alábbi pontok betartása kötelező.

 • A hirdetésben és a hirdetés címében sem szerepelhet kifelé/befelé mutató link (url), vagy erre való utalás!

 • Kizárólag egyszer lehet megosztani a hirdetést a hirdetés érvényességének ideje alatt. Nem lehet más szövegezéssel, más fotóval, esetleg másik kategóriába feltölteni ugyanazt a hirdetést!

 • A hirdetést a megfelelő kategóriába kell feladni!

 • TILOS a túlzott írásjelek, karakterek használata! 

A hibásan feltöltött hirdetéseket nem áll módunkban megjeleníteni. A hirdetéseket folyamatosan ellenőrizzük, emiatt a hibás hirdetéseket inaktívvá tesszük vagy utólag javítjuk (ebben az esetben egy emailt küldünk a feladónak)


Helyes hirdetési forma

Hirdetési cím: A termék pontos neve és állapota
Irányár: Kötelező megadni (Alkuképes?)
Hirdetés szövege: Az eladni kívánt termék részletes leírása.
Amit érdemes, hogy tartalmazzon a szöveg: Használt vagy új termék, milyen állapotban van, termék méretei, szállítási és átvételi lehetőségek.
Megfelelő kategória és alkategória kiválasztása
Kép: Jó minőségű (nem stock) kép feltöltése (JPG, PNG, GIF formátumban)
A hirdető pontos adatainak megadása.

TILOS az oldalon illegális tartalmú /szexuális, félelemkeltő, erőszakos, személyes-, vagy közbiztonságot, környezetet, természetet károsító, veszélyeztető magatartásra ösztönző tartalmat hirdetni! Ebben az esetben a felhasználó hirdetése azonnal, a hirdető pedig a 2. ilyen alkalom után figyelmeztetés nélkül azonnal inaktivításra kerül.

TILOS az oldalon olyan termékek hirdetése, amelyek forgalmazása jogszabályba ütközik. Ilyen termék többek között lopott, vagy egyéb módon bűncselekményből származó, vagy jogellenesen forgalomba hozott termék; hamis, vagy hamisított termék; olyan termék, amely önmagában, vagy a termék közzététele, hirdetése által bármilyen módon sérti valamely harmadik fél jogait; szerzői jogvédelem alatt álló termék másolt, hamisított példánya.

Bővebben a nem hirdethető termékekről »