Apróhirdetések » Médiaajánlat

Médiajánlat.pdf

Bemutatjuk cégét több ezer vendéglátósnak!

A Gasztroaprót havi 50.000 vendéglátós látogatja, akik összesen több mint 250.000 aloldalt és termék hirdetést tekintenek meg. Ez az Ön közönsége, és mi azt szeretnénk, hogy mindannyian megismerjék a cégét. Ezért találtuk ki ezt az új weboldal hajtása feletti exkluzív hirdetési csomagot, amely külön kategóriánként jelenik meg és biztosítja Önnek, hogy hirdetése csak valódi érdeklődőnek jelenjen meg a legjobb időben. (az oldalunkra látogatók több, mint 70%-a vásárolni szeretne egy adott termék fajtából)

Így a hirdetése biztosan célba talál!
 

Úgyhogy, felejtse el a Googlet és a Facebookot. Mert minden eddiginél erősebb hirdetési felületet ajánlunk Önnek. 

Miért hirdessen a Gasztroaprón?

 • Mert az Ön potenciális ügyfelei koncentrált formában csak a Gasztroaprón találhatók meg.

 • Mert hirdetését olyan helyen jelenítjük meg oldalunkon amit garantáltan mindenki észrevesz. (az adott kategória hajtás feletti részében jobb oldalon)

 • Mert hirdetése nem osztozkodik más hirdetővel. Ez azt jelenti, hogy ha Ön kibérli a kávégép kategóriát akkor onnantól fogva senki más nem bérelheti ki. Így egyedül az Ön hirdetése jelenik meg havonta több ezer potenciális ügyfélnek. Mindezt bevezető áron 5.000 Ft-ért. Miért hagyná, hogy más bérelje ki az Ön számára fontos kategóriát?

 • A legjobb ár-érték arányt biztosítjuk.


Most már tudja, hogy a legminőségibb vendéglátós weboldalon kínálunk kiemelkedő helyet mindössze 5.000 Ft-ért. Egy olyan weboldalon amit sokan a Google helyett is használnak, ha éppen szükségük van konyhai gépre vagy eszközre.

Éppen ezért olyan Magyarországi cégek tiszteltek meg minket a bizalmukkal, mint az Attase Kft, Inoxbázis, Tc Hungary, ChefTrans, Agastro, Gasztroszerviz stb.

Hirdessen nálunk Ön is!

 

Ha hirdetne töltse ki az alábbi űrlapot mihamarabb. Kategóriánként 1 hirdetői helyünk van (ez adja exkluzívitását) ráadásul ebben az évben nevetséges áron egyenként 5.000 Ft-ért kínáljuk őket.

 

További hirdetési formák:

 1. Főoldali banner: 20.000 Ft / hónap

 2. Háttér banner: 50.000 Ft / hónap

 3. Fejléc banner: 30.000 Ft / hónap

 4. Kategória banner : 5.000 Ft / hónap

 5. Főoldali slider banner: 15.000 Ft / hónap

 6. Termék adatlap banner: 25.000 Ft / hónap

 7. Kategória lista banner: 25.000 Ft / hónap

 8. Hirdetés kiemelése: 400 Ft / hét 

 9. Előresorolás: 600 Ft / hét


Kérje ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!