Részletek
hő-visszaverő bevonat.
Sütőtér világítás – energiatakarékos, tartós és kevés karbantartást igényel.
Maghőmérséklet szonda 6 mérési ponttal, automatikus hibajavítással.
Legalább 1200 főzési program egyéni programozása akár 12 lépéssel.
Nagy teljesítményű, friss gőzfejlesztő generátor, automata vízkőmentesítéssel.
Dinamikus légáramlás a főzőszekrényben.
Anyaga kívül és belül 304 (DIN 1.4301) rozsdamentes acél.
Kézi zuhany automatikus visszahúzó rendszerrel.
Automatikus, előre kiválasztott kezdési idő állítható dátummal és idővel.
4 üzemmód:
- Párolás -gőz üzemmód (30 °C és 130 °C között).
- Forró levegő (30 °C és 300 °C között).
- Kombi párolás, gőz és forró levegő kombinációs” üzemmódja (30 °C és 300 °C között).
- „Finishing“ üzemmód (30 °C és 300 °C között).
Párolás üzemmód:
Az új gőzszabályzóval rendelkező nagyteljesítményű friss gőz fejlesztő mindig higiénikus friss gőzt fejleszt. Víz hozzáadása és előfőzési idő nélkül főzhet. A sütőtér állandó hőmérséklete, valamint a lehető legjobb gőztelítődés egyenletes és nagyon kíméletes ételkészítési folyamatot biztosít és egyúttal elérhető a legjobb ételminőség. Étvágygerjesztő színek, megfelelő állag, valamint a tápanyagok és vitaminok megőrzése különösen zöldségek esetén garantált. Ez az üzemmód alkalmas párolásra, blansírozásra, gőzölésre, posírozásra, lassú készre főzésre, gyöngyözve főzésre, leforrázásra és duzzasztásra.
Forró levegő üzemmód:
A nagy sebességgel keringtetett forró levegő minden oldalról a készítendő étel körül áramlik. A húsfehérje azonnal kicsapódik és így belül csodálatosan szaftos marad. A tartósan 300 °C körüli levegő nem csak műszaki adat, hanem biztosítja a szükséges teljesítménytartalékot akkor, ha teljes kihasználtsággal működik a berendezés. Csak így sikerül a szaftos és barnára pirult hirtelensültek, mélyhűtött készételek és laza szerkezetű pékáruk.
Kombi párolás üzemmód:
Gőz és forró levegő kombinációs” üzemmódja (30 °C és 300 °C között) A kombinációs üzemmódban a forró gőz minden előnye, mint a rövid főzési idő, a kevés sütési veszteség, a sok szaft egyesül a forró levegő előnyeivel, melyek az intenzív aromaképződésért, az étvágygerjesztő színekért és a ropogós kéregért felelősek. Egyáltalán nem kell megforgatni és megfordítani, mégis jelentősen rövidebb elkészítési idő alatt a szokásos sütési veszteség akár 50%-át is elkerülheti.
Finishing® üzemmód:
A Finishing® a készítés és a kiadás következetes szétválasztásáról szól. Legyen szó bár köretről vagy kész menüről, az optimális klímával a lehető legrövidebb időn belül az előfőzött és lehűtött ételeket fogyasztási hőmérsékletűre melegítheti, mindegy, hogy az ételek tálcán, tányéron vagy tartályban vannak. Rugalmasan dolgozhat, vendégei pedig élvezeti értéket nyernek, mert így végleg elkerülheti a hosszú idejű melegen tartást és az ezzel járó minőségvesztést.
Kapacitás: 10xGN 1/1.
Teljesítmény (kW): 19.
Feszültség: ~ 3N x 400 V, 50 Hz.
Méret (mm): 847x771x782.
Súly (kg): 125.
Vízbekötés: 3/4" .
Szennyvíz bekötés: DIN 50 mm.